Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Αρχική / Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστοχώρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας, https://dramabank.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η χρήση του, με οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας.

Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων.

H Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας δεν ευθύνεται για καμία ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και των στοιχείων που περιέχονται σ΄αυτόν. Η επίσκεψη στον ιστοχώρο https://dramabank.gr αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης που δημοσιεύονται εδώ.

H Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας, εφαρμόζει πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και διατάξεις.