Υπηρεσία 3D Secure

Υπηρεσία 3D Secure

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας για να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ευκολία , ευελιξία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας οι οποίες πραγματοποιούνται τώρα με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, με την αναβαθμισμένη υπηρεσία VISA Secure.

Τι προσφέρει η υπηρεσία 3D Secure;

Με την υπηρεσία Visa Secure, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με την κάρτα σας γίνονται πλέον με ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη. Η εξακρίβωση της ταυτότητάς σας γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, εφαρμόζοντας το αναβαθμισμένο πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3DS. Έτσι, διασφαλίζονται οι συναλλαγές σας και μειώνεται ο κίνδυνος απάτης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την κάρτα σας.

Πως πραγματοποιείτε συναλλαγές με την υπηρεσία 3D Secure;

1. Σιγουρευτείτε ότι έχετε μαζί σας το κινητό σας τηλέφωνο, προτού ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας συναλλαγή.

2. Στο εξής, πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής με την χρεωστική σας κάρτα, θα εμφανίζεται στην οθόνη σας ειδοποίηση με τα στοιχεία της συναλλαγής σας:

  • Επωνυμία εμπόρου
  • Ποσό συναλλαγής
  • Ημερομηνία
  • Αριθμός κάρτας (4 τελευταία ψηφία)

3. Για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας, η εξακρίβωση της ταυτότητάς σας με ισχυρή ταυτοποίηση γίνεται με Κωδικό μιας Χρήσης (OTP – one time password), τον οποίο λαμβάνετε με SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας, και τον προσωπικό σας κωδικό (static password), εξ ορισμού κατά την πρώτη χρήση είναι το ΑΦΜ σας, στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να αλλάξει σε έναν της επιλογής σας.

4. Kαταχωρίστε τον Κωδικό μιας Χρήσης (OTP) και τον προσωπικό σας κωδικό στα αντίστοιχα πεδία της οθόνης στο αντίστοιχο πεδίο της ειδοποίησης εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου.

5. Μετά την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας με ισχυρή ταυτοποίηση, η πληρωμή σας προωθείται για έγκριση.

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει ή επικαιροποιήσει το κινητό σας τηλέφωνο δεν θα είναι δυνατή η ολοκλήρωση της συναλλαγής. Για το λόγο αυτό, επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας και επικαιροποιήστε τα προσωπικά σας στοιχεία.