Δωρεά εξοπλισμού από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας στις ένοπλες δυνάμεις του νομού Έβρου

Δωρεά εξοπλισμού από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας στις ένοπλες δυνάμεις του νομού Έβρου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης προέβη στη δωρεά επιχειρησιακού εξοπλισμού, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση των αστυνομικών και συνοριακών τμημάτων φύλαξης του νομού Έβρου.

Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε από τον διευθυντή της Δ/νσης Πίστης κ. Αδάμ Γεώργιο και τον προϊστάμενο του λογιστηρίου της τράπεζας, κ. Παναγόπουλο Παναγιώτη που επισκέφθηκαν όλα τα σημεία για τη διανομή του εξοπλισμού.

Ο κ. Παναγόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:  «Η τράπεζα δραστηριοποιείται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που είναι και η έδρα της. Η περιοχή αυτή προβάλλεται συνεχώς λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με το μεταναστευτικό. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό και στέκεται αρωγός στη προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη περίοδο από όλους. Μία προσπάθεια συλλογική που ξεκινάει από την κυβέρνηση,  τα σώματα ασφαλείας και τους απλούς πολίτες που με ανιδιοτέλεια και θάρρος υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας αποτρέποντας την είσοδο στους παράνομους μετανάστες. Για το λόγο αυτό η τράπεζα προχώρησε στη δωρεά επιχειρησιακού υλικού στα σώματα ασφαλείας και ειδικά στα αστυνομικά και διασυνοριακά τμήματα του νομού Έβρου και υπόσχεται πως θα είναι ενεργή για να συνδράμει σε οτιδήποτε άλλο της ζητηθεί».